Účinky
Nektar z černého rybízu je považován za dobrý prostředek proti horečkám, kašli a chrapotu, zejména však zvyšuje pružnost cév. Posiluje imunitní systém, aktivuje látkovou přeměnu v buňkách a chrání sliznice.
Dávkování
Jedna sklenka denně před každým jídlem.
Účinné látky
Rutin (Vitamin P)
Minerální látky
Vitamin C
Výroba
Tento švýcarský nápoj je vyroben z kvalitních vyzrálých plodů černého rybízu přímým lisováním. Plody jsou pěstovány na chemicky neošetřované půdě dlouhodobými dodavateli. Není ředěn vodou, nejedná se o zpětně ředěný koncentrát. Není uměle dochucován, dobarvován, doslazován a neobsahuje pomocné a konzervační látky. Šťávy jsou stáčeny pouze do skleněných lahví s nulovou migrací a 100% vzduchotěsnými. Uzávěr lahví je opatřen vlastním značkovým bezpečnostním uzávěrem. Biocertifikováno pro více než 50 zemí světa.
Složení
Šťáva z černého rybízu (37%), čajový extrakt z růžových lístků (1,5g/l), surový cukr, sacharóza, voda.