Účinky
Zvyšující se výkonnost, tlak, stres a špatné stravovací návyky zatěžují více náš žaludek. Šťáva z brambor je silně zásaditá a působí tak neutralizaci kyselého prostředí. Jako prevence i při překyselení žaludku a potížích s trávením.
Dávkování
Jedna sklenka denně před každým jídlem. Dobře promíchat a podávat chlazené.
Účinné látky
Škroby
Minerální látky
Vitamín C
Výroba
Tento švýcarský nápoj je vyroben z kvalitních vyzrálých brambor přímým lisováním. Zelenina je pěstována na vlastní chemicky neošetřované půdě více než 70 let. Není ředěn vodou, nejedná se o zpětně ředěný koncentrát. Není uměle dochucován, dobarvován, doslazován a neobsahuje pomocné a konzervační látky. Šťávy jsou stáčeny pouze do skleněných lahví s nulovou migrací a 100% vzduchotěsnými. Uzávěr lahví je opatřen vlastním značkovým bezpečnostním uzávěrem. Biocertifikováno pro více než 50 zemí světa.
Složení
Brambory (96%), šťáva z fenyklu, přírodní kyselina mléčná (vše produkty ekologického zemědělství).