Účinky
Každodenní vlivy vnějšího prostředí na náš organizmus vyžadují správnou funkci elementárních buněk, šťáva z rajčat a červené řepy má vysoký obsah sekundárních rostlinných látek, které podporují funkci buněk a látkovou výměnu. Lehce stravitelná, nízkokalorická, vhodná pro diabetiky.
Dávkování
Jedna sklenka denně před každým jídlem. Dobře promíchat a podávat chlazené.
Účinné látky
Minerální látky
Vitaminy
Sekundární rostlinné látky
Výroba
Tento švýcarský nápoj je vyroben z kvalitní vyzrálé zeleniny přímým lisováním. Zelenina je pěstována na vlastní chemicky neošetřované půdě více než 70 let. Není ředěn vodou, nejedná se o zpětně ředěný koncentrát. Není uměle dochucován, dobarvován, doslazován a neobsahuje pomocné a konzervační látky. Šťávy jsou stáčeny pouze do skleněných lahví s nulovou migrací a 100% vzduchotěsnými. Uzávěr lahví je opatřen vlastním značkovým bezpečnostním uzávěrem. Biocertifikováno pro více než 50 zemí světa.
Složení
Šťáva z rajčat, šťáva z červené řepy, přírodní kyselina mléčná, mořská sůl.