Účinky
Biotta bio-šťáva z červených vinných hroznů je přírodním, lehce stravitelným a chutným zdrojem energie. Hroznový cukr postupně uvolňuje energii, čím umožní její využití po delší dobu a tím dlouhodobější udrženi pozornosti, zvýšení fyzické a psychické aktivity a zamezí přeměně nadbytečné energie na tělesný tuk. Dalšími z látek, které výrazně prospívají svalům, snižují únavu a zvyšuji pozornost, jsou aminokyseliny. Nejen při obraně lidského organismu proti stresu, únavě, ale především škodlivým vlivům ze životního prostředí, pomáhají antioxidační sloučeniny, které jsou též obsaženy v hroznové šťávě. Nejsilnější antioxidační složkou je resveratrol, který snižuje hladinu cholesterolu, chrání před infarkty, náhlými mozkovými příhodami a působí proti civilizačním chorobám.
Dávkování
Jedna sklenka denně před každým jídlem. Dobře promíchat a podávat chlazené.
Účinné látky
Resveratrol
Hroznový cukr
Minerální látky
Výroba
Tento švýcarský nápoj je vyroben z kvalitních vyzrálých plodů přímým lisováním. Certifikované hrozny jsou pěstovány na vlastní chemicky neošetřované půdě dlouhodobými dodavateli. Není ředěn vodou, nejedná se o zpětně ředěný koncentrát. Není uměle dochucován, dobarvován, doslazován a neobsahuje pomocné a konzervační látky. Šťávy jsou stáčeny pouze do skleněných lahví s nulovou migrací a 100% vzduchotěsnými. Uzávěr lahví je opatřen vlastním značkovým bezpečnostním uzávěrem. Biocertifikováno pro více než 50 zemí světa.
Složení
Šťáva z červených vinných hroznů (Lambrusco, Merlot) vyzrálých na slunci, po sklizni přímo vylisovaných, lahodné chuti, s vlastním hroznovým cukrem
Země původu
Itálie