Zelený čaj se od černého liší tím, že neprochází procesem fermentace (okysličování). Nedochází tím k úbytku vitamínu C a minerálií. Při pravidelném pití zpomaluje stárnutí organismu díky obsahu minerálních látek a povzbuzujícím účinkům na centrální nervovou soustavu.
Šípek dodává vysokou dávku přírodního vitamínu C, ibišek, jablko a pomeranč obsahují přirozené bioflavonoidy a stopové prvky potřebné pro buněčný metabolismus.
Složení: zelený čaj, plod šípku, květ ibišku, sušené jablko, pomerančová kůra, aroma máta-citron
Příprava: V poměru jedna čajová lžička na šálek zalejte čaj horkou vodou a nechte vyluhovat 5 minut. Čaj přeceďte a oslaďte dle chuti cukrem, medem nebo umělým sladidlem.
Užití: Jako plnohodnotná alternativa černého čaje pro děti a dospělé až několik šálků denně. Přítomné aroma máta-citron se velmi osvědčuje při potížích s nachlazením a rýmou.
Hmotnost balení: 40