Známá švýcarská značka je zárukou dobré kvality výrobku. Čokoláda rychle doplní chybějící energii, podporuje činnost mozkových buněk a pomáhá potlačit stres.
Užití
Naše Mléčná čokoláda Heidy svlašskými ořechy a medem je vhodná k doplnění energie. Čokoládu milují mladí i staří, ženy i muži, lidé bez rozdílu náboženství a společenského postavení. O povzbuzujících účincích čokolády se už v roce 1492 dozvěděl Kolumbus, který dovezl kakaové boby do Evropy, od indiánů. Dlouhodobý výzkum německých vědců potvrdil, že sladký pamlsek skrývá mnohá pozitiva. Dva malé kousky čokolády denně zdraví prospívají. V omezeném Časovém intervalu dokáže pořádný čokoládový nášup' nabudit mozkové buňky ke zvýšené činnosti. Týká se to zejména hořké čokolády, jež také pečuje o optimální hranici antioxidantů v krevní plazmě. Zpracované kakaové boby ovlivňují rovněž přirozené stárnuti lidského těla. Zneškodňují volné radikály, které průběžné ničí Kakao obsažené v čokoládě snižuje tvorbu látek vyvolávajících stres - adrenalinu a noradrenalinu. Theobromin v kakau zlepšuje, podobně jako kofein, schopnost koncentrace. Obecně lze říci, čím více cukru v čokoládě, tím méně kvalitní čokoláda je. Lékaři doporučuji čokolády s60% kakaa avíce. Takto koncentrovaná Čokoláda máty správné vlastnosti a lze obecně říci, žev malé koncentraci léčí a organismu prospívá._Čokolády HEIDI díky vysoké koncentraci kakaa (až 75%) patií_mezi tzv. prémiové čokolády. Čokolády HEIDI mají vysoký obsah kakaa a nízký obsah cukru. Švýcarská značka čokolád HEIDI podřizuje vše heslu 'Vášeň pro čokoládu'. Vysoce kvalitní švýcarskou čokoládu HEIDI najdete v každé dobré cukrárně.
Dávkování
Mléčnou čokoládu s vlašskými ořechy a medem dávkujte dle potřeby a chuti.
Kontraindikace
Nejsou známy.
Vedlejší příznaky
Nejsou známy.