Green Tea – GABA
Blahodárné účinky zeleného čaje na lidské zdraví jsou všeobecně známé. Čaj GABA je však výjimečný svým způsobem zpracování, díky němuž si zachovává prvotřídní kvalitu. Působí nejen jako účinný antioxidant a bohatý zdroj vitamínů a minerálů, ale má i osvěžující a lahodnou chuť a příjemně povzbuzuje. Díky speciálnímu postupu při zpracování si čajové lístky uchovají až 20x více kyseliny gama-aminomáselné (GABA), než je tomu u běžného zeleného čaje. Lístky procházejí procesem anaerobní sterilizace, svinutím a sušením, čímž se tento čaj stává zcela novým typem výrobku, který se během výrobního procesu nesetká s žádnými chemickými reakcemi. Green Tea – GABA jakožto čistě přírodní a bohatý zdroj kyseliny aminomáselné představuje komplexní a vysoce účinný doplněk výživy, který skýtá dosud netušené možnosti využití pro lidské zdraví.
Původ: severovýchodní Čína
Část rostliny: listy
Způsob přípravy:
Studený nálev: 4 lžičky čaje nechat macerovat v 1 litru vody přes noc na chladnějším místě.
Klasická příprava: 2,5 lžičky zalít 2-3 dcl 70oC teplé vody a nechat 5 minut louhovat.
Zelený čaj GABA je vícenálevový. Výše uvedeným postupem přípravy lze z jedné dávky připravit až pět nálevů.
Obsahové látky: Gama-aminomáselná kyselina.
Balení: 105 g