Orčata tvoří základní prvek středomořské diety (kuchyně). Je přírodním zdrojem vlákniny. Obsahuje fosfor, hořčík, zinek. Obsahuje velké množství kyseliny olejové. Dále obsahuje arginin a aminokyseliny. 100% ekologický produkt. Bez cholesterolu, laktózy, lepku. Pasterizovaný produkt.
V současné době se čufa pěstuje především ve Španělsku, a to zejména v okolí Valencie, odkud také naše čufa pochází. Čufa je pěstována bez přidání jakýchkoliv chemických prostředků, v zemi je po dobu 8 měsíců, poté se omyje a suší v přirozených klimatických podmínkách mezi 5-20 stupni C po dobu 3 měsíců. Jedině tak zůstávají veškeré hodnoty čufy zachovány a je získána tak jedinečná chuť výrobků vyrobených z čufy.
Použití:
Poskytuje tělu důležité živiny v BIO kvalitě, osvěžující nápoj, který je vhodný jako dezert i svačina.
Bohatá na minerály - především fosfor, vápník, hořčík a železo bohatá na vitamíny, C a E, a proteiny, obsahuje mnoho enzymů, probiotický produkt, energetická hodnota 100 kcal/100 g - činí z orčaty kvalitní energetický nápoj, velmi nízký obsah sodíku, neobsahuje laktózu ani lepek, pasterizovaný produkt.
Složení:
Čufa z ekologického zemědělství 55,44%, inulin agáve z ekologického zemědělství 14,5%, fruktóza 30%, stabilizátor E 415 (xanthan) 0,05%, demineralizovaná voda.
Obsah:
500ml koncentrované orčaty - vyrobíte až 3 litry orčaty.
Příprava: do sklenice nalijeme orčatu a zalijeme vodou (poměr 1:4 orčata:voda).
Upozornění:
Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.