Orčata tvoří základní prvek středomořské diety (kuchyně). Je přírodním zdrojem vlákniny. Obsahuje - fosfor, hořčík, zinek. Obsahuje velké množství kyseliny olejové. Dále obsahuje arginin a aminokyseliny. 100% ekologický produkt. Bez cholesterolu, laktózy, lepku. Pasterizovaný produkt.
V současné době se čufa pěstuje především ve Španělsku, a to zejména v okolí Valencie, odkud také naše čufa pochází. Čufa je pěstována bez přidání jakýchkoliv chemických prostředků, v zemi je po dobu 8 měsíců, poté se omyje a suší v přirozených klimatických podmínkách mezi 5-20 stupni C po dobu 3 měsíců. Jedině tak zůstávají veškeré hodnoty čufy zachovány a je získána tak jedinečná chuť výrobků vyrobených z čufy.
Složení: čufa z ekologického zemědělství 55,44% inulin agáve z ekologického zemědělství 14,5% (esenciální aminokyselina, která produkuje inzulin, stimuluje imunitní funkce a zvyšuje počet leukocytů) fruktóza 30% stabilizátor E 415 (xanthan) 0,05% demineralizovaná voda.
Obsah: 500ml koncentrované orčaty - vyrobíte až 3 litry orčaty.
Příprava: do sklenice nalijeme orčatu a zalijeme vodou (poměr 1:4 orčata:voda). Tip: výborné jako sladidlo do kávy nebo čaje.
Upozornění:
Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.