Kaše jednoduché na přípravu - nevaří se, vhodné nejen pro celiaky
Složení sypké směsi na přípravu Pohankové kaše čokoládové: pohankové vločky 70 %, cukr, sušené odstředěné mléko, rýžová mouka, sušený palmový tuk, čokoláda 2,7 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin), jedlá sůl s jódem. Výrobek může obsahovat stopy sóji, suchých skořápkových plodů, vajec a sezamu.
Složení sypké směsi na přípravu Třízrnné kaše natural: jáhlové lupínky 27 %, rýžové lupínky 17 %, pohankové lupínky 17 %, glukozový sirup, rýžová mouka, cukr, sušené odstředěné mléko, syrovátka, lněné semínko, třtinový cukr 3 %, jedlá sůl s jódem. Výrobek může obsahovat stopy sóji, suchých skořápkových plodů, vajec a sezamu.
Složení sypké směsi na přípravu Rýžové kaše malinové: rýžová mouka 30 %, rýžové vločky 21 %, cukr, kukuřičný škrob, glukózový sirup, sušený palmový tuk, lyofilizované maliny 1,9 %, sůl s jódem, aroma, prášek z černého rybízu, paprikový extrakt, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, vitamin B6, B12 a kyselina listová. Může obsahovat stopy vajec, sóji, suchých skořápkových plodů, sezamu a mléka.
Kaše jsou vyrobeny z přirozeně bezlepkových surovin.
Návod k přípravě
Obsah sáčku vsypte do misky či hrníčku. Zalijte asi 150–170 ml horké vody nebo mléka a dobře promíchejte. Nechte 3–5 minut odstát a ihned konzumujte.