Minimální trvanlivost do data uvedeného na přídavné etiketě.
Hmotnost : 500 g ( - 3 % )
Složení :BEZ LEPKU
bezlepková směs [ kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný škrob kukuřičný (oxid siřičitý), lupinová mouka, modifikovaný škrob maniokový , dextróza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina askorbová a citrónová], deproteinovaný škrob pšeničný, sůl.
Může obsahovat stopy vajec, mléka, skořápkových plodů, arašídů a sezamu.
100 g výrobku průměrně obsahuje : energetická hodnota 1535 kJ (367 kcal ), bílkoviny 4,0 g, sacharidy 81,6 g, tuky 2,2 g
Obsah gliadinu je 1,68 mg / 100 g sušiny
Návod k přípravě bílého chleba bezlepkového
V přístroji - 450-480 ml studené vody,500 g směsi a 10g droždí (přiložený balíček ) nasypat do mísící nádoby, nastavit příslušný program a spustit dle návodu.
Chléb je upečený za 160 minut.
Klasická příprava - 400-450 ml studené vody,500 g směsi a 10 g droždí ( přiložený balíček) mísit ručně nebo šlehačem 10 minut dohladka. Těsto nechat 20 minut kynout ,pak přehnětat, vložit do olejem vymazané formy a nechat kynout v teple cca 1 hodinu.Pečeme při teplotě 200 °C 60- 70 minut.