Ovocná čajová směs se švestkovo-bezinkovo-vanilkovou příchutí. Tajný babiččin recept, kterému nelze odolat.
Příprava čaje
Čaj se musí nechat vylouhovat Jak dlouho, záleží na tom, jaký čaj nám chutná. Ovocné čaje se nechávají louhovat zpravidla asi 5-8 minut.
Skladování
Čaj je velmi citlivý přírodní produkt. Musí být skladován v chladu a suchu. Dbejte nato, aby čaj byl po použití opět dobře uzavřen v neprodyšné plechové krabici nebo ve skleněné nádobě chráněné před světlem, aby neztratil své jemné aroma.
Čaje z bylin a ovoce
Čaje z bylin a ovoce jsou zdravým darem matky přírody, z něhož se lidé odjakživa s chutí teší. Díky blahodárnému účinku mnoha rozličných látek se zachovaly po staletí mnohé formy čajových receptů.
Bylinné a ovocné čaje mají osvěžující chuť, neobsahují kofein a jsou proto oblíbeny mezí mladými i starými. Nesmíme je zaměňovat s aromatizovanými černými čaji, příp. zelenými čaji, jimž bylo aroma např. s ovocnou chutí přidáno.
Složení
Ibišek, jablko, šípek, skořice (7%), bezinkovo-vanilkové aroma (6%), bezinky (4%), švestkové aroma (3%), lékořice