Při používání Wolfberry Agáve sirupu se náš organismus nezatěžuje nadbytečným množstvím glukózy, nebo sacharózy. Tento sirup má o 25 - 50 % větší sladivost než rafinovaný cukr, takže jeho spotřeba je daleko nižší než u klasického cukru.
Jak se agávový sirup získává?
Sirupu z agáve se ne nadarmo říká také zlato mexických indiánů, protože se získává poměrně zdlouhavým procesem. Nejprve se nařezávají rostliny agáve, ze kterých se nechává "vyslzet" jejich šťáva, která se každý den pečlivě sbírá. Poté se speciální technologií odpařováním při teplotě do 48°C vyrábí sirup v jantarové barvě a konzistenci řidší, než má med. Je vyráběn v BIO kvalitě v kontrolovaném ekologickém zemědělství bez GMO.
Doporučujeme použít...
v teplé i studené kuchyni. Velmi dobře se rozpouští, takže se hodí nejen jako sladidlo do čaje a kávy, ale i do různých zálivek, nebo ledových nápojů. Výborně se hodí ale i jako pojivo pro cereální výrobky, do marinád na maso, nebo do cukrářských výrobků. Vegani jím mohou nahradit med.
Složení produktu
Nutriční hodnoty ve 100 g: Energie: 1262 kJ / 302 kcal; Sacharidy: 75 g - z toho cukry74 g (fruktóza > 65%, glukóza <26%); Bílkoviny: 0 g; Tuky: 0 g; Vláknina: 1 g; Sůl: 0.1 g; Sodík: 40 mg.
Země původu: Mexiko.